STOP! Saya mintak beberapa minit sahaja dari masa anda yang cukup berharga untuk saya kongsikan satu peluang keemasan yang bakal mengubah masa depan anda menjadi WOW! Awesome!!!

Sistem Corong Jualan (Sales Funnel) Mudah Dan Responsif Yang Menjana Pendapatan Bertubi-tubi Ke Dalam Akaun Bank Anda Secara Automatik, Autoreferral Dan 100% Online!

 

Info yang bakal mengubah masa depan anda 360º menjadi juruaudit akaun bank anda sendiri

 

Dari Meja Pejabat Maya: 

  ezifunnel.com
Website EZIFUNNEL ini dibawakan untuk anda oleh penaja anda, Idimazhar Bin Idris @ Harun. Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi 01120585578

Assalaamu'alaikum.. Selamat Sejahtera.. Salam perkenalan dari saya kepada anda semua.

Anda semua apakhabar?

Semoga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik oleh Allah s.w.t. Kesihatan yang baik segala segi terutamanya yang ingin saya highlightkan di sini, iaitu kesihatan ekonomi kita.

Apakhabar dengan kesihatan ekonomi anda? Ok ke? Kalau ok, syukur Alhamdulillah..

Kalau tak ok, jom kita sama-sama mencari jalan untuk mencapai kesihatan ekonomi yang baik dan berusaha bersungguh-sungguh untuk mencapai kebebasan kewangan sebagaimana yang diingini oleh semua orang selama ini.

 
Tetapi sebelum tu, saya nak tanya anda, anda pernah mengalami keadaan-keadaan macam ni?

•Duit gaji asyik tak cukup je setiap bulan.. terus habis dalam masa beberapa hari sahaja.
 
 

•Muka senyum manis terima duit gaji, tiba-tiba berubah jadi masam kelat bila balik rumah tengok bil elektrik, bil air, bil telefon, bil internet, bil Astro, bil handphone, surat PTPTN, surat tunggakan bayaran rumah dan kereta bertimbun atas meja..
 

•Kat tempat kerja pulak, kerja tak selesa, asyik nak mengelak je, takut diperhatikan bos, takut terserempak dengan bos, asyik kena berpura-pura nak bodek bos. Eh, ada sampai kena marah dengan bos dan dilayan macam kanak-kanak di tadika.. tak reti nak main angin bos..
 
 

•Setiap hari tidak sabar untuk menunggu jam 5 petang untuk balik rumah dan melepaskan diri dari tension tempat kerja..

•Tak sabar menunggu hujung minggu untuk melepaskan diri dari tension di tempat kerja.. Khamis petang atau Jumaat petang lah hari yang sangat membahagiakan.. cuti ta kerja.

•Bila menjelangnya lepas asar, Sabtu petang atau Ahad petang, mood, perasaan dan emosi semakin sugul, murung dan down. Cepatnya cuti off kerja hujung minggu.. Esok, pagi-pagi dah nak kena masuk kerja untuk mendapatkan gaji yang seciput tak cukup-cukup setiap bulan..
 

•Setiap hari membayangkan tak perlu kerja lagi dan melepak sepanjang hari sambil menonton TV, bermain dan meluangkan banyak masa dengan anak-anak dan isteri..
 
 
 
Bukan anda seorang saja seperti di atas. Saya pun pernah mengalaminya tau!
 
Jadi, kalau anda mengalami keadaan seperti di atas, itu menunjukkan kesihatan ekonomi anda sedang terganggu dan tidak sihat! Maknanya anda..
 
 
 
Kalau ekonomi sihat, marilah gajah rimau keluh kesah sekalipun, semuanya takde hal lah! Jadi, kalau ekonomi anda tak sihat, maka anda WAJIB bertindak dan berbuat sesuatu untuk merawatnya!
 
Apa? Anda buntu! Anda tak tahu nak bertindak macam mana!
 
 
Mari sini! Saya ada satu sistem buat duit yang SUPERB yang saya boleh share dengan anda. Anda tahu tak, sistem hebat saya ni mampu menjanakan RM1, RM2, RM5, RM10, RM20, RM50, RM100, RM500, RM1000.. bertubi-tubi ke dalam akaun bank anda. Mari saya jemput anda untuk meninjau, macam mana sistem sedut duit saya ni bekerja untuk anda.
 
Tak kira siapa anda.. samada anda yang baru mengeluh tadi pasal gaji tak cukup, serabut dengan kerja dan tempat kerja, samada anda seorang pelajar atau mahasiswa, pekerja kilang, baru lepas kena VSS atau hilang kerja atau kena buang kerja, sudah lama menganggur, sudah mencuba bermacam-macam cara buat duit tetapi gagal, mahu sekadar pendapatan tambahan atau sampingan sahaja, mahu mencuba benda baru yang menarik dan seronok.. mari saya tunjukkan!
 
 
Tapi untuk masuk meninjau sistem hebat saya ni, anda kena daftar dulu.. Sebab dalam sistem saya ni, saya ada pasang sistem login/logout. Jadi, bila ada login/logout maka anda kena daftar dulu. Eh, jangan risau.. Daftar tu free je.. Jangan risau.. nak tinjau-tinjau, nak tengok-tengok, nak jenguk-jenguk je pon.. Saya nak bagi free je website replika autodownline ni kepada anda..

 

Sila klik "Daftar" kat atas tu, kalau dalam laptop/PC atau kalau dalam smartphone, klik icon 3 line kat penjuru kanan atas tu, lepas tu isi maklumat dalam borang dan klik "Daftar Sekarang". Nanti saya keep in touch dengan anda dalam email..

 

OK, jumpa anda nanti di sana!

 


RAKAN ANDA
admin
Tel: 01120585578
LOGIN
Username:
Password :
BERITA
Statistik
Jumlah Ahli 76
Jumlah Ahli VIP 1
Jumlah Ahli Free 75
Jumlah Visitor 2426
Jumlah Online 1 online
Member Terkini

ahmad zarul asraaf bin badarulnizam
[ Petalingjaya ]
2018-03-23 12:24:20

Sutinah mohd noor
[ Rawang ]
2018-03-15 21:19:51

Nurihayah Binti Ramli
[ Tumpat ]
2018-03-02 13:17:39

Nurliyana Binti Abdul Rahim
[ Tanjung Malim ]
2018-02-27 05:11:19

Nurliyana syazwani binti zamzurin
[ Gelang Patah ]
2018-02-24 12:20:34

Nurul Fazleen Binti Kamalruddin
[ Klang ]
2018-02-23 03:42:32